Klinikánkról

 Közel a segítség a gyógyuláshoz – de az első lépés az Öné!

Minőségi gyógyítás elérhető áron – tűzte ki célul a Benyovszky Orvosi Központ gyógyító csapata. A VIII. kerületi létesítmény  Budapest “tüdejében”,  az ősfás Népliget és az arborétum jellegű Orczy kert között található, a műemlék jellegű Tisztviselőtelepen. Az intézmény új, de építészeti stílusában alkalmazkodik a környék hagyományos értékeihez.

Belső kertes, díszparkos környezetben korszerűen berendezett rendelők, váróterem és személyes recepció várja a telefonon bejelentkezőket, egyre több diagnosztikai és terápiás szolgáltatással. Az itt dolgozó munkatársak elkötelezettek a magas fokú gyógyítás szolgálatában, a mérsékelt szolgáltatási árak átláthatóak, külön díjazás tilos. Az intézményben minden a páciensek kiszolgálását szolgálja, a vendégfogadástól a szakmai kezelésig.

A rendelőintézet a pesti klinikai negyedben található, sokféle egészségügyi szolgáltatással, hagyományos orvosi és kiegészítő gyógyászati eljárásokkal. A szakterületeket elismert szakorvosok és gyógyítók vezetik, szakmai kapcsolatban a környező kórházi és klinikai intézményekkel, nemzetközi tapasztalatokkal és szakmai háttérrel, korszerű műszer- és eszközparkkal, betegség prevenciós elkötelezettséggel, folyamatosan újabb szakterületekkel bővülve.

Milyen típusú kezelések vehetők igénybe itt?

Klinikánkrol_02
Földszinti váró

Belgyógyászat,bőrgyógyászat,diabetológia,dietetika,kardiológia, proktológia, urológia, fül-orr-gégészet, reumatológia, neurológia – kiemelten az alvásgyógyítás és horkolás ambulancia, allergiavizsgálat, teljes körű ultrahang vizsgálatok, laboratóriumi vizsgálatok, endokrinológia, pszichológia, pszichiátria, ultrahang vizsgálatok: hasi területek, általános, emlő elváltozások, nyaki lágyrész és pajzsmirigy problémák.

Közvetlen beutalási lehetőség – soron kívül, beutaló nélkül –  röntgen, CT, MRI, PET CT vizsgálatokra, valamint a pesti klinikai negyedben található intézmények legfontosabb diagnosztikai és terápiás eszközeinek az igénybe vételére.  

A komplementer gyógyászat területén: homeopátia, foglalkozás egészségügyi szűrés. Egyedülálló az onkológiai tanácsadás.

Klinikankrol_03
Emeleti váró

Új lehetőség az alvászavarok és a depresszió alternatív megközelítésű  (gyógyszerkerülő) kezelésére a DAK (Depresszió Alternatív Kezelése) projektet speciális orvosi gyógyítói team végzi, dán és svéd orvosi szakmai tapasztalatokkal, (Stockholmi Karolinska Klinika és Egyetem, Pharna Nord Dánia).

Ugyancsak újdonságnak tekinthető az anyagcsere betegségek (elhízás, cukorbetegség) magatartás – orvoslási megközelítése, amely tőlünk nyugatra már általánosan elterjedt (Verhaltensmedizin, Behaviour Therapy). L: LAM 2017. első szám.

Hány szakorvossal dolgoznak a Benyovszky Orvosi Központban?

Közel harminc orvossal és  szakasszisztenciával, közvetlen beutalási kapcsolatban vagyunk gyógyászati központokkal, klinikákkal, és munkánkat segíti 150 szakértő, orvos-gyógyító, akik szaktudásukkal egészítik ki a napi gyógyítást és az egészségügyi/életmód ismeretterjesztést.

Bejelentkezés

„Minőségi gyógyítás elérhető áron” – ez a Benyovszky Orvosi Központ jelmondata. Mit ért a minőségi gyógyítás fogalma alatt az intézmény?

Szigorú belső minősítési követelmények alapján dolgozunk, a gyógyítói munka értékelésénél nemzetközi standardokat veszünk figyelembe. A gyógyítás mellett a megelőzés iránti elkötelezettségünk is része a minőségi munkának.  A Benyovszky Orvosi Központban nemcsak gyógyítói, hanem orvosi, életmód ismeretterjesztői munkát végzünk, mert fontosnak tartjuk a hatékony gyógyítás mellett a megelőzést is.

A hagyományos gyógyításon túl milyen alternatív megoldásokat találhatnak a Benyovszky Orvosi Központban a természetes gyógymódok hívei?

Az úgynevezett nyugati gyógyítói eljárások alkalmazói intézményünkben szakmájuk elismert orvosai. Fontosnak tartjuk az úgynevezett komplementer gyógyászati módokat is, amelyeknek szintén teret adunk. Így például a hagyományos kínai gyógyítás területén a Kínai-Magyar Integrált Orvosi Gyógyítói Program központjaként a hazánkban elő kínai emberek egészségügyi ellátását szervezzük, és lehetőséget kínálunk a hagyományos kínai gyógyászat megismertetésére is.

Milyen érdemekkel büszkélkedhet a Központ?

Az intézmény az indulását követően Európai Orvosi Szakmai Minősítési Akkreditációt nyert az alvásgyógyítás területén. Évek óta a hazai alvásgyógyítás ismeretterjesztés központja, a Worldl Association of Sleep Medicine partnereként szervezzük a magyarországi World Sleep Day rendezvényeket. Ezt a tevékenyéget ismerte el az alvásorvosok  világszervezete 2013-ban  Distinguished Activity Award díjjal.  Az igaz elismerés azonban számunkra a betegek véleménye, visszajelzése a szakmai munkánkról. A minősítési rendszerünk keretében minden vélemény fontos számunkra, és felhasználjuk a minőségi betegellátás érdekében. Az intézmény tagja a Magyar Poliklinikai és Járóbeteg Szövetségnek, partnere a “Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja 2010-2020” megnevezésű programnak. Központunk a Magyar Újságírók Országos Szövetségének, a Magyar Újságírók Közösségének és a Magyar Sportújságírók Országos Szövetségének orvosi háttérintézménye.

Miben látják a  fejlődés útját az egészségügy területén?

A magyarországi gyógyítás színvonalához a magángyógyítói hálózat kiépülésével, egyre jelentősebben fognak tudni hozzájárulni a nem állami gyógyítói intézmények. Ebben szeretnénk részt venni, nyitottak vagyunk az úgynevezett „nyugati gyógyászat” és az autentikus keleti gyógyászat, elsősorban a  kínai gyógymódok integrálására a betegek mielőbbi és hatékony gyógyítása érdekében. A Benyovszky Orvosi Központ a napi munka és a fejlesztések mellett részt vállal a tudományos kutató-, és oktatómunkában is. Ezek eredményeit, tapasztalatait figyelembe vesszük beépítjük a tevékenységeinkbe.

RENDELÉSEK: HÉTFŐTŐL SZOMBATIG

Ne feledje: KÖZEL A SEGÍTSÉG – ehhez az első lépést Önnek kell megtennie!

Mihamarabbi gyógyulást és egészséget kíván Önnek: a Benyovszky Orvosi Központ vezetősége!

A cikk folytatása Elolvasom

Szakterületeink az általános orvoslás területén

 • Alvásvizsgálat (szomnológia, alvásterápiás kezelések)
 • Általános sebészeti konzultáció
 • Belgyógyászat
 • Bőrgyógyászat
 • Diabetológia
 • Dietetika
 • Foglalkozás egészségügy
 • Fül-orr-gégészet
 • Gyermek obezitológiai vizsgálat
 • Kardiológia (szívultrahang és terheléses vizsgálat)
 • Laboratóriumi vizsgálatok teljes körűen
 • Neurológia vizsgálat és -kezelés
 • Onkológiai tanácsadás
 • Orvosi akupunktúra
 • Proktológiai vizsgálat és kezelés; szükséges műtéti előkészítés
 • Pszichológia vizsgálat és tanácsadás
 • Reumatológiai vizsgálat
 • Szemészet
 • Ultrahang vizsgálatok teljes körűen
 • Urológiai  vizsgálat  – ultrahang diagnosztika

 

Bejelentkezés

Az alváshiány következményei

 …. lehunyja sok szemét a ház, dunna alatt alszik a rét – aludj el szépen, kis Balázs.” Nem véletlen …

5 ok, amiért fáradtnak érzi magát

5 ok, amiért fáradtnak érzi magát, ha a reggelente sem ébred kipihenten, és napközben sem érzi túl energikusnak …

A rossz alvás árt a szépségnek!

A megfelelő alvásidő az alváskutatás egyik központi kérdése, annak ellenére, hogy az utóbbi évek vizsgálatai …

Ráébresztjük Önt a kialvatlansága veszélyeire!

Rosszul alszik? Fáradtan ébred? Horkol? – Ha egy kérdésre is igennel válaszol, akkor Ön is érintett. – …

Miért egészséges a jóalvás?

Ha betegek vagyunk, ha szeretnénk jól kinézni egy fontos eseményen, vagy csak egyszerűen szeretnénk felfrissíteni …

Rosszul alszom mit tegyek?

AZ ÁLMATLANSÁG KEZELÉSI LEHETŐSÉGEI MIÉRT FONTOS AZ ALVÁS? Az ember életének nagyjából egy harmadát tölti alvással. …